EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Sisteme profesionale de uşi şi ferestre termoizolante din lemn stratificat şi PVC
Tâmplărie PVC Tâmplărie lemn stratificat Jaluzele Uși de garaj
Salamander BluEvolution BE-92
Salamander Streamline SL 76
Salamander Design2D
Uşi
Amenajări interioare
Fațade ventilate
Jaluzele verticale
Rolete exterioare
Rolete interioare


Salamander Design 2D

Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor si a produselor ECOLOGICE, la aceasta prioritate se aliniaza SALAMANDER promovand sisteme de profile pentru realizarea tamplariei pvc, produse prin reciclarea materialelor respectiv producerea profilelor reciclabile in totalitate.

Sistemul de profile SALAMANDER 2D-folosit pentru realizarea de tamplarie pvc de inalta calitate - este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materialului reciclat, prin tehnologia ,,BIEXTRUZIUNII”. Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale si cu tehnologie clasica.

Diferenta vizibila se poate sesiza numai in sectiune, unde se pot deosebi doua materiale de culoare diferita, unul de culoare mai inchisa ( peretii camerelor interioare ) si unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare).

Economie de energie
În pachetul termoizolant, sticla Low-E cu Argon îmbunătăţeşte considerabil coeficientul de izolare termică. Astfel se opţine un coeficient de transfer termic k=1,1W/mpK - pentru o grosime de 24mm a pachetului termoizolant - cu 50% mai bun decât pachetul de sticlă obişnuită la aceeaşi grosime.
Pachetul termoizolant cu 3 foi de sticlă are coeficientul de transfer termic k=0,7W/mpK. Astfel izolarea termică este cu 30% mai bună decât a pachetului Low-E cu Argon.

Plus de confort
Temperatura pe suprafaţa interioară a pachetului termopan cu sticlă Low-E şi Argon, este cu până la 10 grade mai ridicată faţă de un pachet termopan simplu. Acest fapt elimină efectul de geam rece şi diminuează considerabil riscul apariţiei condensului.

Controlul solar
Prin folosirea sticlei reflectorizante împreună cu sticla Low-E si Argon, în perioada de vară, se va diminua transmiterea căldurii înspre interior, menţinându-se răcoarea în încăpere. Practic, Top Finestra, aduc în case căldură – iarna şi răcoare – vara.

Durabilă.
Adusă exclusiv din Germania și având o calitate superioară care se impune detașat în fața concurenței. Gama aleasa, ROTO - NT (New Technology), este astfel realizată încât să aibă o durabilitate de excepție.

Sigură.
Cele șase puncte de închidere, inclusiv cele tip ciupercă, plasate pe toate cele patru laturi ale geamului, realizează o etanșeitatea și o închidere perfecte, precum și siguranță sporită. Mânerul SecuStik preîntâmpină intrarea hoților.

Performantă.
Feroneria contribuie decisiv la închiderea perfectă a geamului și la asigurarea unei etanșeități de excepție. Aceasta permite și aerisirea parțială, prin ventilație cu acționare manuală. Mai mult mecanismul contra acționării greșite, împiedică deschiderea ferestrei în cele două moduri (oscilant, batant), în același timp și menține fereastra fixă în momentul apăsării mânerului de închidere, asigurând fiabilitatea ferestrei.

 

Proprietăți:

 • • Latime constructiva de 60mm
  • garnituri de etanşare sudabile TPE
  • bagheta rotunjita
  • feronerie ROTO LIGHT
  • sunt disponibile cercevele de usi pvc intermediare de dimensiuni mari , 104 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic avantajoase din punct de vedere al costurilor
  • manere de fereastre pvc cu un design clasic
  • coeficient de transfer termic Uf=1.5W/m²K
  • izolare fonica pana la 46 dB
  • clasa de siguranta la efractie CLASA 2

Izolare termică - profil

Uf = 1.4 - 1.6 W/m2K

Izolare termică - fereastră

(izolaţie de sticlă 52 mm, Ug = 1.1 W/m2K)

Uw = 1.4 W/m2K

Izolare acustică

Min. 43 dB - Max. 46 dB