EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Sisteme profesionale de uşi şi ferestre termoizolante din lemn stratificat şi PVC
Tâmplărie PVC Tâmplărie lemn stratificat Jaluzele Uși de garaj
VEKA SOFTLINE 82
VEKA SOFTLINE 76MD
VEKA SOFTLINE 70AD
VEKA SWINGLINE
VEKA EFFECTLINE
Uşi
Amenajări interioare
Fațade ventilate
Jaluzele verticale
Rolete exterioare
Rolete interioare


Ferestre din lemn stratificat

Pe lângă produsele tipic rectangulare, este posibilă şi fabricarea binalelor cu diferite forme. Acestea pot fi executate oblic, în boltă, cu arcadă, în cerc, în elipsă, dar în fiecare caz trebuie luate în considerare limitele de fabricaţie şi este necesară consultanţă tehnică din partea firmei noastre.

Ferestrele pot avea următoare tipuri de deschidere: Simplu batant (SB), Simplu deschidere (SD), Oscilo-batant (OB) şi pot fi într-un canat sau în 2 canate, cu sensuri de deschidere de dreapta sau de stânga. Pe lângă cele mai sus prezentate, se mai pot executa ferestre pivotante pe ax orizontal sau vertical, oscilo-culisante, sau ferestre tip armonică.

Ultimele doua tipuri se pot executa numai în formă rectangulară, impusă de sistemul de feronerie necesară.

Economie de energie
În pachetul termoizolant, sticla Low-E cu Argon îmbunătăţeşte considerabil coeficientul de izolare termică. Astfel se opţine un coeficient de transfer termic k=1,1W/mpK - pentru o grosime de 24mm a pachetului termoizolant - cu 50% mai bun decât pachetul de sticlă obişnuită la aceeaşi grosime.
Pachetul termoizolant cu 3 foi de sticlă are coeficientul de transfer termic k=0,7W/mpK. Astfel izolarea termică este cu 30% mai bună decât a pachetului Low-E cu Argon.

Plus de confort
Temperatura pe suprafaţa interioară a pachetului termopan cu sticlă Low-E şi Argon, este cu până la 10 grade mai ridicată faţă de un pachet termopan simplu. Acest fapt elimină efectul de geam rece şi diminuează considerabil riscul apariţiei condensului.

Controlul solar
Prin folosirea sticlei reflectorizante împreună cu sticla Low-E si Argon, în perioada de vară, se va diminua transmiterea căldurii înspre interior, menţinându-se răcoarea în încăpere. Practic, Top Finestra, aduc în case căldură – iarna şi răcoare – vara

.

Durabilă.
Adusă exclusiv din Germania și având o calitate superioară care se impune detașat în fața concurenței. Gama aleasa, ROTO - NT (New Technology), este astfel realizată încât să aibă o durabilitate de excepție.

Sigură.
Cele șase puncte de închidere, inclusiv cele tip ciupercă, plasate pe toate cele patru laturi ale geamului, realizează o etanșeitatea și o închidere perfecte, precum și siguranță sporită. Mânerul SecuStik preîntâmpină intrarea hoților.

Performantă.
Feroneria contribuie decisiv la închiderea perfectă a geamului și la asigurarea unei etanșeități de excepție. Aceasta permite și aerisirea parțială, prin ventilație cu acționare manuală. Mai mult mecanismul contra acționării greșite, împiedică deschiderea ferestrei în cele două moduri (oscilant, batant), în același timp și menține fereastra fixă în momentul apăsării mânerului de închidere, asigurând fiabilitatea ferestrei.

 

Izolare termică - profil

Uf = 1.10 W/m2K

Izolare termică - fereastră

(izolaţie de sticlă 24 mm, Ug = 1.1 W/m2K)

Uw = 1.30 W/m2K

Izolare termică - fereastră

(izolaţie de sticlă 38 mm, Ug = 0.7 W/m2K)

Uw = 1.15 W/m2K

Izolare acustică

Min. 33 dB - Max. 48 dB