EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Sisteme profesionale de uşi şi ferestre termoizolante din lemn stratificat şi PVC
Tâmplărie PVC Tâmplărie lemn stratificat Jaluzele Uși de garaj
VEKA SOFTLINE 82
VEKA SOFTLINE 76MD
VEKA SOFTLINE 70AD
VEKA SWINGLINE
VEKA EFFECTLINE
Uşi
Amenajări interioare
Fațade ventilate
Jaluzele verticale
Rolete exterioare
Rolete interioare


Amenajări interioare

Proiectele de execuţie elaborate de noi pentru diferite articole de amenajări interioare se bazează în exclusivitate pe proiectele de arhitectură şi amenajare interioară venite din partea companiilor de arhitectură sau a beneficiarilor.

Proiectarea, execuţia şi montajul diferitelor componente pentru interioare asigură astfel nobleţea şi eleganţa spaţiilor amenajate cu material lemnos.

Se pot produce articole pentru amenajări de apartamente, locuinţe, case particulare, birouri, recepţii, oficii, pensiuni şi hoteluri, spaţii publice etc.

Pentru destinaţiile mai sus mentionate produsele / articolele specifice ar putea fi: scări interioare balansate sau portante, placarea treptelor pe structură de beton / metal, placare peretilor şi tavanelor, pardoseli din lemn.

Toate aceste produse şi servicii sunt puse în operă cu un grad ridicat de profesionalism şi seriozitate, într-o gamă largă de peste 30 de esenţe de lemn, finisate cu materiale industriale / profesionale pentru ca rezultatul final să reflecte calitatea ridicată a produselor Top Finestra.