EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Sisteme profesionale de uşi şi ferestre termoizolante din lemn stratificat şi PVC
Tâmplărie PVC Tâmplărie lemn stratificat Jaluzele Uși de garaj
VEKA SOFTLINE 82
VEKA SOFTLINE 76MD
VEKA SOFTLINE 70AD
VEKA SWINGLINE
VEKA EFFECTLINE
Uşi
Amenajări interioare
Fațade ventilate
Jaluzele verticale
Rolete exterioare
Rolete interioare


Tâmplarie interioară

Închiderile interioare cu sigla Top Finestra corespund din punct de vedere structural standardelor europene în vigoare.

Uşile interioare pot fi într-un canat, în două canate, cu părţi fixe (luminatoare laterale, superioare), pot fi glisante, sau tip armonică. Formele închiderilor interioare pot fi pe lângă cel rectangular în boltă, în arcadă, sau oblice (în partea superioară) după necesităţi.

Componentele lemnoase sunt alcătuite din:

Toc:

- Sistem "toc gereb": în grosime finală de 50mm, confecţionat din material lemnos stratificat.
- Sistem "foaie pe căptuşeală": în grosime finală de 28mm, din material furniruit cu furnir natural.

Foaia uşii:

- Sistem ramă şi tăblii: rama uşii (structura) este confecţionată din lemn stratificat, în grosime finală de 42 mm; tăbliile în grosime finală de 18mm sunt confecţionate din MDF înnobilat perimetral cu esenţa de lemn a uşii, subfurniruit şi furniruit cu furnir natural. Pungile de răşină, şi eventualele defecte de structură sunt corectate în sistem "minispot".
- Sistem foaie lisă: rama (structura) portantă a uşii se execută din molid, înnobilat perimetral cu esenţa de lemn a uşii, placat pe ambele feţe cu MDF 4mm, furniruit cu furnir natural.

Accesorii:

- Sticla: închiderile interioare sunt echipate în mod predefinit cu sticlă de 4mm care, în funcţie de cerinţe, poate fi transparentă, decor, sablată, fazetată, etc. Pentru prevenirea vibraţiilor se aplică perimetral silicon transparent.
- Şipci fixare sticlă: sticla se montează şi se fixeaza în foaie cu ajutorul şipcilor cu dimensiuni şi secţiuni bine determinate de forma şi secţiunea frizurilor din care este construită închiderea respectivă. Şipcile se confecţionează din material lemnos, având aceleaşi caracteristici calitative şi tehnice ca şi restul materialului lemnos folosit la fabricarea închiderilor. Aceste şipci se fixeaxă cu ajutorul capselor tip I împuşcate cu aparatură special destinată pentru operaţia respectivă.
- Feronerie: uşile interioare sunt echipate cu balamale OTLAV şi broască Elzett.
- Ghederul pentru închidere silenţioasă: este de provenienţă germană şi suedeză, fabricat din elasto-polimer modificat rezistent la uzură, având capacitate întârziată de îmbătrânire. Culoarea ghederului va fi în ton cu finisajul închiderilor comandate.

Produsele Top Finestra se livrează finisate.

Finisajul închiderilor se realizează cu produse germane din gama profesională REMMERS Gmbh. Finisajul profesional poate fi, după alegere:

Baiţuire şi lăcuire (finisaj semitransparent) - sistem în 4 straturi:

- Baiţ colorat;
- Lac intermediar în 2 straturi;
- Lac de acoperire.

Vopsire (finisaj opac) - sistem în 4 straturi:

- Izolator fibră;
- Grund intermediar;
- Vopsea de acoperire în culoarea aleasă de client din paleta RAL, NCS.