EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Sisteme profesionale de uşi şi ferestre termoizolante din lemn stratificat şi PVC
Tâmplărie PVC Tâmplărie lemn stratificat Jaluzele Uși de garaj
VEKA SOFTLINE 82
VEKA SOFTLINE 76MD
VEKA SOFTLINE 70AD
VEKA SWINGLINE
VEKA EFFECTLINE
Uşi
Amenajări interioare
Fațade ventilate
Jaluzele verticale
Rolete exterioare
Rolete interioare


Uși de intrare

Structura uşilor de intrare este asemănătoare cu cea a ferestrelor şi a uşilor de terasă. Secţiunea tocului este de 68x90mm, cadrul foii de uşă este realizat din frizuri de 68x110mm si 68x120mm, iar în partea inferioară, peste cadrul de 68x110mm, se adaugă încă un friz de 68x80mm pentru rigidizare. În cadrul astfel realizat se montează legături organice conform modelului agreat de beneficiar iar în casetele rezultate se poate monta sticlă termo-fonoizolantă, sau tăblie din material special, lemnos sau termoizolant.

 

Proprietăți:

  • • Pragul standard, din motive ergonomice, este confecţionat din lemn de stejar cu înaltimea de 38mm. La comanda montăm şi prag din aluminiu tip Gutmann Weser 52, care are înăltimea de 22mm.
  • • Limitele de fabricaţie pentru uşi de intrare sunt: L = 800 – 1100 (1200)mm, H = 1900 – 2400mm. În cazul in care golul existent este diferit de aceste dimensiuni, recomandăm montarea unui supraluminator şi/sau luminator lateral. În cazul uşilor în două canate, modelul ales va fi copiat în oglindă, astfel rezultând modelul final al uşii. Dacă uşa în 2 canate nu are deschiderea canatului principal suficient de largă, se poate executa uşa cu canate inegale.